Viziunea leadershipului meu

Unii oameni sunt considerati lideri innascuti, insa acest lucru inseamna ca sunt pur si simplu confortabili cu ei insisi. Participa la conversatii. Prezenta lor este simtita. Grija si angajamentul fata de sarcinile pe care le au sunt reale. Oamenii sunt atrasi catre ei. Inteleg ca leadershipul este un proces de influentare.

Chiar daca anumite persoane se nasc cu anumite instincte de leadership, adevaratii lideri se dezvolta de-alungulu timpului. Calatoria pe care ei o parcurg incepe cu ei insisi. Cu intelegerea valorilor si a evenimentelor care i-au format.

Care este scopul tau in viata? De ce tocmai tu? De ce acum?

Liderii autentici ofera oamenilor motive pentru a-i urma. O viziune puternica. Un scop mai mare decat ei insisi. Un efort organizat de a avea un impact pozitiv.

Viziunea leadershipului meu ofera o metodologie prin care participantii isi construiesc si impartasesc cu cei din jur elementele care ii motiveaza si ii imping sa mearga mai departe. Mai mult decat atat acestia au ocazia sa afle si modul in care au dobandit acele valori si convingeri despre leadership.

Un astfel de proces ajuta liderii sa dezvolte o conexiune autentica cu cei pe care ii coordoneaza. Impreuna cu sesiunile de coaching, le permite celor din echipa sa inteleaga ce sta in spatele comportamentului si asteptarilor pe care le are un lider, atat de la el insusi cat si de la ei. Liderii nu pot sa oblige oamenii sa ii urmeze. Insa isi pot impartasi viziunea in asa fel incat cei din jur sa doreasca sa ii urmeze.