Echipa Blanchard


Rares Manolescu

Managing Director, Master Trainer

Rares a inceput sa faca training cu mult entuziasm pe vremea studentiei (1996) si ceea ce atunci, pentru un student la drept parea o curiozitate si o alternativa distractiva, a devenit o pasiune si una dintre meseriile lui de baza. Din 2006 a inceput sa invete si sa practice coaching sub indrumarea lui Alain Cardon (Master Certified Coach) si asta i-a deschis noi perspective despre cum poate sa ii ajute pe oameni sa isi indeplineasca obiectivele sau sa-si creasca performanta (este membru al International Coach Federation - ICF si este Associate Certified Coach).

In 2002 a inceput si cariera de manager. Procesul de invatare prin care a trecut ca manager si faptul ca o buna perioada de timp a lucrat cu traineri i-a dat ocazia sa reflecteze la principiile de leadership pe care le preda acum altora. Ca trainer a primit titlul de "Trainerul anului 2007", pe baza voturilor multor sute de profesionisti si manageri de resurse umane din Romania, in cadrul galei Business-Edu Awards. A fost nominalizat din nou intre primii cinci traineri ai anului 2008. Anul 2011 i-a adus nominalizarea pentru "Coach-ul anului 2010".

In prezent livreaza sesiuni de leadership, faciliteaza sesiuni de team coaching si workshopuri cu echipe de management si lucreaza in sesiuni de coaching unu-la-unu cu manageri care au nevoie de el. Are peste 9.500 ore de training (echivalentul a peste 1.600 zile de training) si peste 250 ore de coaching si a avut in sesiunile de training sau coaching peste 5.500 participanti pana acum.
 

Viorel Panaite

Partner

Viorel a fondat Human Invest in 1999 alaturi de Richard Reese, organizatia devenind in timp una din cele mai respectate companii din Romania in domeniul dezvoltarii organizationale, prin modul in care isi sustine clientii sa-si creasca calitatea standardelor de leadership. In 2004 Human Invest devine partenerul oficial local al Ken Blanchard Companies (KBC).

"Prin felul in care ne sprijina in crestere si dezvoltare, prin calitatea dialogului si a cooperarii, prin felul in care construim scopuri comune, KBC este pentru noi ceea ce ne propunem sa fim pentru echipa si clientii pe care ii servim: un partener de incredere, autentic si onest. E o onoare sa reprezentam in Romania o companie care si-a pus atat de mult amprenta in evolutia societatii: in corporatii, in companii antreprenoriale locale, institutii publice sau ONG-uri. Firme care au facut istorie si firme care reprezinta viitorul, au dezvoltat si dezvolta in prezent proiecte indraznete cu KBC.

Sunt foarte recunoscator echipei noastre locale de traineri si coachi pentru modul matur cu care isi servesc organizatiile pentru care lucreaza, iar clientilor nostri, pentru creativitatea si increderea pe care o au atunci cand utilizeaza solutiile KBC: pentru a-si pregati mai bine oamenii cheie, pentru a creste productivitatea si calitatea mediului de lucru in organizatie si pentru ca sunt una din principalele noastre surse de inspiratie si inovatie."

In prezent rolul lui Viorel in firma este acela de a descoperi si a pune in valoare, prin proiectele KBC, traineri si coach ale caror calitati si scop sunt aliniate cu spiritul companiei, de a descoperi clienti cu adevarat motivati sa-si ridice standardele de leadership si de a construi parteneriate si proiecte sociale inovative care sa ajute la dezvoltarea societatii civile din Romania.

 

Ioana Molnar

Consulting Partner

Dupa ce si-a petrecut o mare parte din cariera dezvoltand si implementand strategia de comunicare si marketing a Human Invest, Ioana a simtit nevoia unor noi provocari in viata ei profesionala. Urmatorul pas logic in cariera sa a fost asumarea rolului de Account Manager pentru o parte din clientii Blanchard Consulting.

Feedback-ul pozitiv primit din partea clientilor i-a aratat ca alegerea facuta a fost una de succes. Usurinta cu care fructifica relatiile cu acestia precum si eficienta cu care vine in intampinarea nevoilor diverse pe care le au sunt atuurile personale cheie pe care Ioana le aduce companiei noastre. Idealul "locului de munca" pentru Ioana este acel cadru in care poate imbina creativitatea cu disciplina. Un loc in care poate creea si isi poate pune amprenta personala asupra modului in care arata compania. Motivatia este sustinuta pentru ea atunci cand exista modalitati de a imbunatati ceea ce faci, chiar daca este vorba despre un task rutinier.

Pasiunea Ioanei este calatoria si isi investeste cea mai mare parte a concediilor in descoperirea locurilor si culturilor exotice ale lumii. Fiind o fire sportiva, Ioana isi creeaza cat mai multe ocazii de catarat, scufundari si ski. Alternativ, nu pierde nici o ocazie de shopping in care sa-si completeze propria colectie de pantofi sic.
 

Georgeta Bora

Consulting Associate

Georgeta Bora este Senior Learning Consultant in cadrul Human Invest. In trecut rolul ei a fost acela de a asigura calitatea solutiilor de training prin coordonarea strategiei de product development si dezvoltarea si mentinerea relatiilor cu partenerii internationali Human Invest.

Cu experienta de cate 6 ani in domeniul bancar si sectorul nonguvernamental, Georgeta a avut mereu un interes pentru training si pentru acele procese prin care se poate stimula initiativa si leadershipul la nivel personal. In fostul ei rol de CSR Manager s-a implicat in mod activ in dezvoltarea si facilitarea programelor de training precum MoneySense - o solutie de educatie financiara. MoneySense a inclus si o serie de sesiuni de training pentru reprezentantii care urmau sa ofere solutia. De asemenea Georgeta a primit feedback pozitiv si pentru implicare ei in New Hire Program unde a livrat un modul pe Dezvoltare Sustenabila.

Este trainer certificat pe solutiile Leadership Situational Individual, Leadership Situational II si Leadership Situational pentru Managerii din Frontline.
 

Traian Moldoveanu

Consulting Associate

Traian este Associate Trainer si colaboreaza cu Blanchard International Romania in proiecte de leadership development si comunicare.

Traian aduce in programele de training experienta practica acumulata in 18 ani de vanzari de bunuri si servicii, management echipe de vanzari, recrutare, selectie si training in companii romanesti si multinationale. Traian a acumulat pana in prezent peste 1500 ore de training, livrate la peste 2500 de participanti, din domenii extrem de variate - auto, banci, asigurari, call center. Carismatic si plin de energie, Traian stie sa faca orice interlocutor sa se simta in largul sau, dar in acelasi timp il invita la autoreflexie. Ii place sa fie in contact cu oamenii si sa contribuie la succesul lor, asta ii da putere si incredere in ceea ce face. Traian este trainer certificat pe solutiile de leadership Ken Blanchard: Leadership Situational II si Leadership Situational pentru Managerii din Frontline.

In prezent Traian este intr-un program de formare si supervizare de coaching, pentru obtinerea acreditarii ICF, avand deja experienta in lucrul cu manageri de companii multinationale. Traian este continuu preocupat de dezvoltarea personala / autocunoastere, investind periodic si in cursuri care sunt din afara ariei de business.
 

George Agafitei

Consulting Associate

George este Associate Senior Trainer si colaboreaza cu noi in proiecte de leadership development fiind certificat pe Leadership Situational II.

Inainte, a avut ocazia sa lucreze in diverse medii organizationale, incepand din 1994, de la ONG-uri la companii private, de la organizatii mari si foarte mari (banking, media, audit si contabilitate) la organizatii mici (consultanta HR). De cele mai multe ori, George a lucrat in management-ul resurselor umane, cu sisteme de masurare a performantei, recrutare-selectie, compensatii si beneficii. Cateodata calatoria este mai interesanta si mai plina de invataminte decat scopul in sine. Lui George ii place sa i se alature clientului in co-crearea experientei de "navigare". Din iulie 2006, George este pe cont propriu si a gasit directia pe care si-a dorit-o: coaching-ul. Solutiile pe care le propune clientilor sunt atat individuale, cat si de echipa.

A absolvit MBA-ul Romano Canadian (2000) si Facultatea de Psihologie - Universitatea Bucuresti (1995) si a participat la diverse traininguri internationale.

Mihai Curelea

Consulting Associate

Mihai colaboreaza cu noi in proiecte de leadership development si are o experienta de peste 11 ani in training si consultanta. In calitate de consultant independent a lucrat pentru companii din diverse industrii ca IT&C, domeniul financiar-bancar, piata farmaceutica, domeniul imobiliar sau FMCG, dezvoltand programe de training si instruire adaptate activitatilor acestor companii. Experienta sa in training include:
peste 500 de sesiuni de training implementate, pe teme legate de management, leadership, coaching, abilitati interpersonale, abilitati de prezentare, vanzari si negocieri
peste 5000 de participanti la programele facilitate

Mihai a absolvit Facultatea de Geografie a Universitatii Bucuresti in 1995 si si-a inceput cariera in vanzari un an mai tarziu, lucrand pentru mai multe multinationale ca reprezentant de vanzari si apoi manager de vanzari. Este trainer certificat Ken Blanchard pe solutiile Situational Self Leadership, Situational Leadership II si Situational Frontline Leadership.
 

Cornel Costea

Consulting Associate

Cornel este Associate Trainer si colaboreaza cu Blanchard in proiecte de leadership, comunicare si managementul timpului. Cornel este certificat pe cursul Leadership Situational II.

Are o experienta semnificativa in management, vanzari, marketing si business development, formata in principal in domeniile consultantei, B2B si FMCG. Dupa ce a trecut prin toate etapele de management, de la Regional Sales Manager pana la nivelul de Managing Director pentru reprezentanta unei companii multinationale in Romania. Cornel a dezvoltat o companie axata pe imbunatatirea rezultatelor in vanzari prin training si consultanta precum si cateva proiecte in domeniul educational.

A coordonat si implementat proiecte pentru: A&D Pharma, Bayer, Bunge, Credit Europe Bank, HP, Obi, Pfizer,Raiffeisen Bank, Romtelecom, Sanofi Aventis, UniCredit, Xerox.
 

Emi Beteringhe

Consulting Associate

Emi este Associate Trainer si colaboreaza cu noi in proiecte de comunicare, leadership development si dezvoltarea echipelor.

Emi vine din lumea dezbaterilor academice. In consecinta, o mare parte din contributia pe care o are la succesul programelor noastre se leaga de felul in care Emi adauga substanta produselor Human Invest care inglobeaza comunicare eficienta, persuasiune, discurs public sau chiar managementul conflictelor. Practica indelungata a unui astfel de exercitiu - dezbaterile - a lasat in urma un trainer relaxat, flexibil, spontan si care gandeste si actioneaza de sine statator. Emi este trainer certificat Ken Blanchard, avand in portofoliu solutia Leadership Situational II.

In timpul sau liber continua sa lucreze cu elevii cluburilor de dezbateri din Bucuresti, pregatind urmatoarea generatie de "comunicatori de elita". El este absolvent al Facultatii de Stiinte Politice in cadrul Universitatii Bucuresti si masterand in Managementul Educatiei la King's College London, Universitatea Londra.
 

Alexandra Pode

Consulting Associate

Alexandra Pode este trainer, facilitator si designer de procese de invatare. Expertiza ei cuprinde zona de resurse umane si dezvoltare de programe precum si management in zona ONG, start-up, management de proiect si antreprenoriat social.

De-a lungul carierei, Alexandra a fost mereu recunoscuta pentru pasiunea si dedicarea ei ca si facilitator si pentru usurinta cu care se conecteaza cu o gama larga de audiente. Ceea ce face este dincolo de livrarea de continut, facilitand un proces de intelegere a scopului invatarii si sustinand indivizii in procesul personal de maximizare si aliniere al impactului. Este dedicata creeri de contexte pentru un leadership mai bun, pentru organizatii mai aliniate si indivizi cu mai multa incredere in sine.

Alexandra este certificata in facilitarea unei serii de programe Blanchard, inclusiv Leadership Situational II, Leadership Situational Individual si Motivatia Optima. Conduce programe de management, leadership si comunicare interpersonala. Este facilitator al metodologiilor Art of Hosting si a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti.
 

Alis Anagnostakis

Consulting Associate

Alis colaboreaza cu noi in proiecte de leadership development fiind certificate pe solutiile Leadership Situational II si Leadership Situational Individual.

Dupa ce a condus departamentul de protocol al Ambasadei Marii Britanii si a fost coordonator regional de training pentru o importanta companie din domeniul bunurilor de larg consum, Alis s-a dedicat in totalitate pasiunii ei - trainingul si coachingul. In ultimii 6 ani a lucrat cu peste 2000 de oameni din companii multinationale in diverse industrii - telecomunicatii, farmaceutica, auto, petrol&gaze, IT, banci. Astfel Alis a acumulat experienta in colaborarea cu participanti de pe toate pozitiile ierarhice, de la nivelul de executie pana la top management, atat romani, cat si straini. Subiectele abordate s-au concentrat pe 3 mari arii - leadership, vanzari si customer service.

In afara de training si coaching, Alis este pasionata de lectura, are un blog pe teme legate de invatare si dezvoltare si scrie articole despre leadership si dezvoltare personala pentru una din revistele importante de leadership. Alis este absolventa Facultatii de Stiinte Politice, Universitatea Bucuresti si are o diploma in Studii Europene de la Universitatea Viena.
 

Iulian Olariu

Consulting Associate

Iulian are o experienta de zece ani in domeniul trainingului si dezvoltarii angajatilor. Este sustinatorul metodelor de invatare interactive si militeaza pentru programe de training de calitate, sustinute la cel mai inalt nivel. Urmareste mereu prin trainingurile sale sa aiba un impact pozitiv si sa sustina dezvoltarea de noi perspective si abilitati. Pana acum, Iulian a adunat mai bine de 865 de zile de training sustinute si peste 8.000 de participanti.

Iulian activeaza alaturi de Blanchard inca din anul 2006, iar de atunci s-a implicat in numeroase programe de dezvoltare ce au acoperit subiecte precum managementul timpului, vanzari consultative, comunicarea eficienta, dezvoltarea echipelor. Este certificat pe solutia Leadership Situational Individual.

Sustine educatia non-formala si se implica constant in activitatile mai mulor organizatii non-guvernamentale din dorinta de a contribui la o educatie cat mai buna pentru tinerii cu potential. O mare parte a timpului liber o aloca unui proiect pesonal dezvoltat la nivel national, ce are ca scop dezvoltarea tinerilor si a mentalitatii colective.
 

Alexandra Sava

Consulting Associate

Alexandra colaboreaza cu Blanchard Romania in proiecte de leadership development si management-ul timpului. Ea aduce in programele de training experienta practica acumulata in 15 ani de management, marketing, elaborare si implementare de strategii, lucru cu echipa proprie, vanzari si asigurarea serviciilor pentru clienti.

In decursul timpului a lucrat ca PR, director de vanzari si marketing, director general, consultant, trainer si profesor. Fiecare etapa a insemnat acumularea de experiente noi in situatii complexe si diferite. Din aceasta diversitate si-a format flexibilitatea ca trainer si consultant precum si capacitatea de a relationa cu persoane cu experient profesionale diferite.

Alexandra este certificata pe Leadership Situational II si lucreaza ca trainer si consultant in comunicare, leadership, dezvoltarea echipelor si management.