Motivatia OptimaCurs deschis

Motivatia Optima

Despre curs

Un angajat motivat este un angajat valoros pentru orice companie deoarece motivatia genereaza un nivel ridicat de performanta si creativitate in abordarea sarcinilor si obiectivelor. De cele mai multe ori organizatiile aleg sa isi motiveze oamenii doar financiar fara sa ia in considerare faptul ca acest gen de recompense sunt accesibile rapid insa au efecte temporare si un potential nesanatos pe termen lung.

Modelul propus in cursul Motivatia Optima trateaza motivatia ca o abilitate care poate fi invata, dezvoltata, predata si incurajata. Noi credem ca orice om poate invata sa se motiveze. Sa isi descopere nevoile si sa isi caute sursele de energie si de crestere. Invatand sa ne analizam motivatia si sa ne alegem perspectiva care ne da cea mai multa valoare, vom putea sa fim mai adaptati la prezent si la viitor.

De ce, daca tot petrecem mai mult de jumatate din viata la serviciu sa nu invatam cum sa ne gasim motivatia potrivita astfel incat sa ne simtim bine si acolo? Sau macar pentru a putea lua deciziile corecte si sanatoase pentru noi?

Obiective invatare

  • Cum poti sa iti imbunatatesti nivelul de motivatie
  • Utilizeaza cele mai bune practici de Motivatie Optima
  • Faciliteaza conversatii legate de Perspectiva Motivationala
  • Obtine si mentine un nivel ridicat de peformanta

Public tinta

Indivizi, lideri sau echipe