Rezultate dovedite

Cum poate o companie sa incurajeze dezvoltarea unor indivizi cu initiativa si cu un angajament crescut? Cum poate o companie sa dezvolte echipe performante si sa faciliteze comunicarea si colaborarea eficienta intre angajatii sai?

Prin intermediul certificarilor oferite de Blanchard companiile isi dezvolta capacitatile interne de a implementa si facilita programe de leadership care ajuta angajatii sa isi atinga intregul potential.

Sesiunile de certificare se adreseaza trainerilor interni si au drept scop dezvoltarea competentelor si abilitatilor de training pe solutiile de leadership Blanchard. Trainerii interni dobandesc cunostinte specifice legate de continut si capata experienta in livrarea acestor solutii.

Cu ajutorul practicii experientiale si a feedback-ului individual, participantii pun la punct un plan de lucru care sa le permita implementarea acestor programe in cadrul organizatiilor din care fac parte.

Impactul asupra companiei

  • Dezvoltarea si consolidarea capacitatilor interne de livrare si facilitare a unor solutii de dezvoltare cu recunoastere internationala
  • Personalizarea solutiilor de training cu exemple, studii de caz si jocuri de rol bazate pe provocarile din cadrul organizatiei
  • Acces la platforma de invatare Blanchard Trainers Network

Detalii

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la adresa de mail contact@kenblanchard.ro