Cercetari

Angajatii vor mai multe intalniri cu managerii lor. Aceasta este una din concluziile cheie ale unei cercetari derulate de The Ken Blanchard Companies impreuna cu Training Magazine. Peste 700 de abonati ai revistei au discutat despre experientele pe care le-au avut in intalnirile unu la unu cu managerii lor. Acestia au fost rugati sa faca o paralela intre ceea ce doreau de la intalniri si ceea ce s-a intamplat in realitate.

Descarca

Cele mai noi cercetari derulate de The Ken Blanchard Companies arata impactul unui lider orientat spre propria persoana versus impactul liderului orientat catre cei din jur. Acest impact este analizat din perspectiva comportamentelor oamenilor din echipa si a intentiilor acestora.

Descarca

Atingerea obiectivelor este esentiala pentru increderea si stima noastra de sine. In general, feedbackul functioneaza deoarece atunci cand oamenii observa un decalaj intre informatiile pe care le primesc si obiectivul lor, incearca sa il reduca pentru a-si pastra nivelul de incredere. Exista o tendinta naturala a oamenilor de a corecta anumite comportamente atunci cand primesc un feedback care nu este aliniat cu standardele pe care le au si modul in care vor sa fie perceputi.

Descarca