Rezolvam provocari complexe

Incurajam schimbarea organizationala

Schimbarea necesita strategie, procese si comunicare. Reorganizari, schimbari la nivel de top management, fuziuni, achizitii sau reduceri de personal - toate reprezinta oportunitati pentru procese de schimbare. Procesele si expertiza Blanchard mentin energia si angajamentul pe tot parcursul initiativei de schimbare, satisfacand nevoile critice ale fiecarei etape a procesului.

Managementul dezvoltarii

Sistemele de cele mai multe ori sunt scalabile insa la oameni e diferit. Blanchard este alaturi de clientii sai in etapele de crestere si lucreaza pentru a alinia cultura organizationala si strategiile de dezvoltare a resurselor umane cu obiectivele de crestere.

Leadership

Cererea pentru lideri este din ce in ce mai mare si organizatiile trebuie sa lucreze din greu pentru a pregati si dezvolta urmatoarea generatie de lideri. Este nevoie de mentoring si resurse pentru a incuraja persoanele cu potential sa creasca. Blanchard sprijina liderii in acest proces prin intermediul solutiilor sale de leadership si coaching.

Capacitate leadership

Cercetarile arata ca leadershipul este un factor cheie in influentarea pasiunii angajatilor, loialitatii clientilor si vitalitatii organizatiei. Prin solutiile Blanchard organizatiile incurajeaza un stil de leadership bazat pe rezultate si oameni.